Comunicat de suport a l’assemblea interzones de professorat

dijous, 4 d’octubre del 2012

Des d’Endavant (OSAN), Organització Socialista d’Alliberament Nacional, volem mostrar el nostre recolzament a les Assemblees Interzones que s’estan creant arreu del nostre territori per a defensar una educació pública i de qualitat.

Aquestes Assemblees van sorgir de forma espontània per part del professorat, que veient la cruesa de les retallades en els serveis públics, i en especial a l’educació i, prenent consciència del perill que corren, van decidir autoorganitzar-se. S’han constituït assemblees on hi participen membres de diferents claustres, així com pares i mares de les AMPES de diverses poblacions d’una zona concreta.

Des de les Assemblees Interzones es denuncien les mesures que el govern de la Generalitat està prenent vers l’ensenyament públic, mutilant-lo i empobrint-lo cada cop més, escatimant en tot tipus de recursos, els més valuosos els, i també els més afectats. Són innumerables les retallades que s’han fet, s’estan fent i, segur, es continuaran fent en aquest sector, on els primers afectats segueixen sent els mateixos, els i les alumnes de les nostres escoles, als quals se’ls està prenent el dret de rebre una educació digna i de qualitat, ser atesos amb concordança a les seves necessitats i ritmes, així com ser educats en un ambient idoni. Ells no han de ser víctimes del malestar dels professionals ocasionat per les enormes dificultats que es troben per a poder desenvolupar la seva tasca el millor possible.

És per això que fem una crida a plantar cara a tot aquest munt de barbaritats de les que estem sent testimonis i víctimes, i als responsables que les fan reals imposant-nos-les sense opció a rèplica, lluny d’escoltar el desacord del poble. Fem-ne front, organitzem-nos i sortim al carrer!

Des de l’Assembla Interzones Tarragona es convoca:

 DIJOUS, 4 D’OCTUBRE:

• 18:00h: CONCENTRACIÓ davant els Serveis Territorials de la ciutat (Carrer St. Francesc)
• 19:30h: ASSEMBLEA OBERTA al Institut Martí Franquès (Carrer Enric d’Ossó)