Comunicat d’Endavant (OSAN) Tarragona de suport a la vaga d’estudiants de l’11 d’octubre.

dilluns, 8 d’octubre de 2012

Endavant (OSAN) Tarragona dóna suport a la vaga estudiantil convocada pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i diverses organitzacions estudiantils dels diferents pobles a l’Estat espanyol sota el nom 11x12.
Aquest dijous totes les estudiants de secundària i universitat de Tarragona estan convocats a una vaga general.  La plataforma 11x12, on hi ha integrats els diferents nuclis del SEPC a Tarragona, crida a la vaga per rebutjar les retallades en educació del Govern espanyol.
Aquestes retallades, perpetrades amb l’excusa d’una reducció de liquiditat que els propis governs espanyols han provocat privatitzant serveis rendibles, no només són rebutjables pel fet de tocar un dels sectors més necessaris per la cohesió social i el desenvolupament de la persona. Són passes fermes cap a la privatització de l’educació mitjançant la seva degradació i cap a l’espanyolització dels continguts, mitjançant l’ofec econòmic de les competències autonòmiques, que està deixant milers de professionals de l’educació al carrer i tantíssimes més sense portes d’entrada..
Davant aquesta voluntat d’atacar el futur dels nostres joves, Endavant crida a totes les estudiants a la vaga i a la resta persones a fer costat als estudiants; convoquem a manifestar-nos amb el SEPC aquest dijous 11 d’octubre a les 12:00 a la plaça Imperial Tàrraco: ni retallades ni acomiadaments: tot per la pública!