29f: Defensem els drets socials i laborals, sortim al carrer!

dilluns, 20 de febrer del 2012


Sota el lema “Defensem els drets socials i laborals, sortim al carrer!”, la Plataforma Ciutadana en Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea 15M organitzaran una manifestació el proper 29 de febrer a partir de les set del vespre des de la Plaça Imperial Tàrraco. Es tracta d’una convocatòria d’àmbit europeu que vol denunciar les constants retallades i les privatitzacions dels serveis arreu de la UE. Recordem que el mateix dia hi haurà una manifestació del sector d’ensenyament en motiu de la Vaga que afecta tant a secundària com a universitats. Aquesta sortirà de la mateixa plaça Imperial a les 11 del matí i, a banda, hi ha pensats altres actes per amenitzar tota la jornada de mobilització.

Manifest

JA N’HI HA PROU!

LES RETALLADES NO FUNCIONEN!

Les polítiques d’austeritat que estan imposant els polítics i els poders financers no funcionen i ens estan portant a la ruïna.

Retallar els serveis públics i reduir els salaris i els drets social i laborals de la població està generant més atur, més precarietat i més indefensió dels sectors més febles de la societat.

El camí de les retallades és la via més segura per aprofundir una crisi que està resultant beneficiosa per uns pocs.

- Tenim quatre-cents mil aturats i aturades més que fa un any. I el 80% de la població assalariada veu disminuir la seva capacitat adquisitiva. En el mateix any de recessió, les deu principals fortunes del país han elevat el seu patrimoni un 27%.

- Mentre la banca es converteix en la principal empresa immobiliària del país 60000 famílies es queden sense casa.

- Es tanquen plantes i serveis d’hospitals públics amb la intenció de fer pujar les assegurances a mútues privades. Es des inverteix en l’ensenyament públic mentre es mantenen les subvencions a les escoles privades d’elit i es projecten universitats privades.

Els polítics ens enganyen quan diuen que hem de retallar salaris i reduir la despesa pública per sortir de la crisi del deute. En realitat volen salvar la banca a costa d’enfonsar a la població i imposar la privatització del que queda d’espai públic.

La realitat de les polítiques d’ajust la veiem a Grècia i la veurem en més països. El dia 29 manifestacions convocades per organitzacions cíviques, socials i sindicals d’arreu d’Europa sortiran al carrer contra aquestes polítiques.

CONTRA LES RETALLADES SOCIALS I LABORALS

MOBILITZEM-NOS !

HI HA ALTERNATIVES

I NO SÓN LES QUE ENS PROPOSEN