Nova jornada de mobilitzacions al Camp contra l'ocupació israeliana de la Franja de Gaza

dissabte, 31 de gener del 2009

Avui, hi ha convocades tres noves concentracions per exigir la fi de l'ocupació militar israeliana dels territoris palestins de la Franja de Gaza. Tarragona, la Riera de Gaià i Torredembarra, seran l'escenari d'aquestes mobilitzacions que també es reproduïran arreu dels Països Catalans i del món. Coincidint amb aquestes, el setmanari Directa i l'Associació d'Amistat amb el Poble Palestí Palestina.cat, han publicat 4.000 exemplars d'un monogràfic sobre la situació d'aquest territori palestí, així com de la relació entre la classe política catalana i l'estat israelià. A continuació us reproduïm les convocatòries a les nostres comarques i us adjuntem aquesta publicació perquè la pugueu llegir, descarregar i fer-la córrer.

CONCENTRACIÓ A TARRAGONA

Data: Dissabte 10 de gener a les 5 de la tarda
Lloc: Estàtua dels Despullats, Rambla Nova.
Convoca: Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau, Comunitat Palestina de Tarragona, Ateneu Alomà, CGT, CC.OO., COBAS, Entrepobles, EUiA, IAC, ICV, Joves d’Esquerra Verda i UGT.

CONCENTRACIÓ A LA RIERA DE GAIÀ

Data: Dissabte 10 de gener a 2/4 de 6 de la tarda
Lloc: Plaça Major
Convoca: Convocatòria popular

CONCENTRACIÓ A TORREDEMBARRA

Data: Dissabte 10 de gener a les 6 de la tarda
Lloc: Plaça del Castell
Convoca: Alternativa Baix Gaià

Clica la portada de l' "Aturem-ho. Publicació de suport al poble palestí i pel boicot a l'Estat d'Israel" per llegir-lo en format pdf, descarregar-lo i fer-lo córrer.