Concentració per la readmissió de la Mireia i el Josep Maria

divendres, 14 de desembre del 2012


El proper dimarts 18 de desembre jutgen a l'empresa de monitoratge grup TENO per l'acomiadament per motius sindicals de la Mireia i el Josep Maria. Des d'Endavant (OSAN) convoquem una concentració solidària de suport a les companyes acomiadades el mateix dia 18 davant del Jutjat Social núm 3. de Tarragona (Avinguda de Roma 21).
La Mireia i el Josep Maria treballaven com a monitors al Col·legi Elisabeth de Salou. En el període de discontinuitat laboral (l'estiu) i sense temps per a buscar altres feines se'ls va comunicar el seu acomiadament. Segons l'empresa, en els preparatoris de la vaga del 29M, en la que 10 persones de la plantilla feien vaga per primera vegada en aquest col·legi, les dues treballadores "havien creat un clima de tensió".

La Mireia i el Josep Maria havien estat unes de les persones que van dinamitzar una assemblea de treballadores en la que es va prendre la decisió de secundar la vaga.
Per aquest motiu, aquest dimarts, les nostres companyes aniran a judici (i nosaltres els hi oferirem la nostra solidaritat) acusant al grup Teno (empresa que es vanta al seu web de tenir un marcat compromís social) d'haver transgredit drets fonamentals, ja que no es poden acomiadar treballadores per activitat sindical. Demanen la nul·litat de l'acomiadament i, per tant, la readmissió de la Mireia i el Josep Maria.
Si ens toquen a una ens toquen a totes!
Per la solidaritat amb la repressió al sindicalisme combatiu, el dia 18 de desembre a les 9.30 concentrem-nos davant els jutjats de l'Avinguda de Roma (núm 21)!