Endavant (OSAN) proposa pintar de blanc les zones verdes

dilluns, 6 d’agost del 2012

El proper dijous 9 d’agost a les 20h convidem a pintar de blanc les zones verdes de la cruïlla de Maria Cristina amb Avinguda Catalunya de Tarragona. Per l’assemblea local d’Endavant (OSAN) es tracta d’un acte simbòlic, obert a tothom, en el que es demana portar un pot de pintura blanca i un pinzell, per mostrar el rebuig a la nova regulació de l’aparcament que tan polèmicament ha engegat recentment l’Ajuntament de Tarragona.

Ni verdes, ni taronges, ni blaves: PINTEM-LES DE BLANC!

Ens sembla vergonyós que amb els temps que corren, l’Ajuntament de Tarragona governat pel PSC aprovi aquest tipus de mesures antipopulars!
Pensem fermament que aquest no és el camí per recaptar diners per al consistori i que hi han molts altres camins, com per exemple baixar el sou als regidors o fer pagar l’IBI a l’església.

No entenem com és que sí en campanya electoral es va dir que s’eliminarien zones blaves, ara aquestes que suposadament es van eliminar s’han tornat verdes o taronges, fent pagar més a la ciutadania que cada dia ha d’anar a treballar a Tarragona.

Perquè no volem i no pensem pagar la vostra crisi: Fem una crida a les ciutadanes de Tarragona a portar la seva brotxa, el seu pot de pintura i tornar a pintar de blanc aquelles zones que ara són verdes o taronges!

DIJOUS 9 D’AGOST A LES 20h A LA CANTONADA DE L’AVINGUDA CATALUNYA AMB MARIA CRISTINA: PINTEM DE BLANC DE LES ZONES DE COLORS!”