L'Esquerra Independentista de Tarragona torna a sortir al carrer per Sant Jordi

dimecres, 25 d’abril del 2012

Enguany, i com ja ve sent tradició, per la Diada de Sant Jordi els moviments socials tarragonins han tornat a muntar les seves paradetes. Han estat presents a la Rambla Nova per fer difusió de la seves campanyes, activitats i vendre material divers per autogestionar la seva entitat. Durant la jornada, els col·lectius de l’Esquerra Independentista de la ciutat van sortir al carrer, a fer difusió i reivindicar amb més força els nostres drets socials, laborals i nacionals. I també van reservar un espai a la solidaritat; a la paradeta d'Endavant demanaven la llibertat dels vaguistes presos des del 29M amb una pancarta, el Casal va aprofitar la diada per solidaritzar-se amb les companyes de les Illes Balears, que lluiten per dignificar la llengua catalana després dels atacs que darrerament està patint, repartint llaços i octavetes de la campanya “Enllaçats pel català”, durant tota la jornada.

Un altre any, la Rambla Nova de Tarragona s’ha tornat a omplir de gent i de parades de llibreries, floristeries, col•legis, agrupaments escoltes, i de moviments associatius de la ciutat com; Endavant (OSAN), el SEPC-URV, l'assemblea de joves La Guspira, el 15M, la CUP, el Casal Popular Sageta de Foc, l'Ateneu Llibetari... entre molts altres.

A primera hora del matí han penjat cartells i dues grans pancartes, una d’elles convidava a participar a la propera manifestació del primer de maig a Tarragona sota el lema "Contra les retallades i la reforma laboral; construïm la unitat popular". I és que les Diades no poden deixar de ser combatives, cal mostrar-nos com som i fem veure al nostre voltant, que als Països Catalans, en els dies de festa celebrem la nostra manera de fer i de viure.