L'endemà de la investidura de Mariano Rajoy, els carrers del centre de Tarragona s'han despertat, de nou, sota el lema "Fora franquistes dels Països C

dijous, 22 de desembre del 2011


Sense haver pres possessió els nous i les noves ministres, el nou president espanyolista i conservador ja ha deixat clara la seva submissió envers els dictàmens dels mercats, anunciants les reformes que fa temps que s'aclamen des de la UE i el FMI. Mesures que atempten directament contra la qualitat de vida de les classes treballadores, i d'altra banda, mesures que apunten cap a una nova recentralització territorial de l'Estat espanyol.

Tanmateix, la realitat de Tarragona fa que sigui necessari el desenvolupament d'accions com la d'aquesta matinada, doncs és una de les ciutats on a les passades eleccions del 20 de Novembre, el Partit Popular aconseguí, per primer cop a la història, esdevenir la força política més votada. A més, Tarragona, com a capital de província, observa com mentre l'atur continua en augment i les retallades socials, laborals i nacionals continuen sense una data de finalització, la delegació dels aparells estatals continuen intactes -i fins i tot creixent- a les casernes militars, als jutjats i a l'administració.

Per tot plegat, a Tarragona, com a la resta dels Països clamem: Fora Franquistes dels Països Catalans!