Democràcia a cops de porra? Solidaritat amb les ferides i detingudes a València

divendres, 10 de juny del 2011


SOLIDARITAT AMB LES PERSONES FERIDES I DETINGUDES EN LA PROTESTA DURANT LA SESSIÓ CONSTITUTIVA DE LES CORTS VALENCIANES

Comunicat d'Endavant (OSAN)

Convocades pel moviment popular 15-M, aquest matí, centenars de persones concentrades a les portes de les Corts Valencianes per tal de denunciar la corrupció política, han patit una brutal càrrega policial. Davant la gravetat dels fets volem manifestar el següent:

* La mobilització popular d'aquest matí era totalment legítima i justificada donada la nefasta situació política i social que viu el País Valencià.

* Rebutgem contundentment la brutal i injustificada càrrega de la policia espanyola.

* La ignominia ha envoltat la sessió constitutiva de les Corts Valencianes. Hui s'ha constituït un parlament “democràtic” dominat per la corrupció, un parlament que farà president a un imputat, i la sessió s'ha dut a terme gràcies a la violència policial contra manifestants pacífics. Els fets d'aquest matí han deixat clar el sentit de la seua “democràcia”: la policia protegint als corruptes del poder i agredint i detenint al poble desarmat.

* Considerem que l'autoritarisme i la violència són inherents als cossos repressius de l'Estat. L'Estat necessita d'ells per tal de mantenir les coses sota control de la mateixa manera que el capital necessita a la classe política i l'Estat per tal de legitimar i mantindre la seua supremacia social. Així doncs, tots ells són responsables del que ha passat aquest matí a la nostra ciutat.

* Volem expressar la nostra solidaritat amb les persones que han patit l'agressió policial així com exigim la posada en llibertat de totes les detingudes i cridem a participar de les mobilitzacions solidàries que es convoquen a València i a tot arreu.

Contra la corrupció i la violència policial

La lluita és l'únic camí!

Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)

València, 9 de juny de 2011