Pels drets socials i contra les retallades! Fem sentir la nostra indignació !

dissabte, 28 de maig del 2011


Endavant OSAN rebutgem totalment el desallotjament de l'acampada a Lleida i l’intent de desallotjament de l’acampada de la Plaça Catalunya a Barcelona. Volem expressar tota la nostra solidaritat amb la gent acampada i les persones que han resistit les càrregues, els cops i la intimidació policial. Entenem que els carrers i les places són l’espai natural des d’on el poble ha de poder fer política!

Avui els Mossos d'Esquadra han demostrat, una vegada més, que aquesta és la seva manera d'entendre i defensar els sistema capitalista. Ens comprometem, conjuntament amb la resta de protagonistes del moviment sorgit arran del 15 de maig, a recuperar el carrer com a forma de lluita, no només al centre de les grans ciutats, sinó en cadascun dels pobles i en cadascun dels barris on sigui possible.

Per aquest motiu, des d’Endavant OSAN:

* Demanem responsabilitats polítiques per l'actuació de la policia a Barcelona i Lleida. Demanem la dimissió immediata de Felip Puig.

* Celebrem l’èxit de les convocatòries realitzades sota del paraigües d’aquest moviment arreu dels Països Catalans.

* Encoratgem a la militància de l’Esquerra Independentista i l'esquerra rupturista en general a participar dels espais generats, incidint-hi activament per garantir el seu caràcter anticapitalista i combatiu.

* Rebutgem cap tipus d’intervenció policial que pretengui acabar amb aquest moviment i animem a la societat a participar de totes les futures convocatòries.

* Expressem la voluntat que aquest moviment es pugui consolidar en forma d’espais unitaris de lluita i transformació social arreu dels Països Catalans, que esdevingui un pol de contrapoder que s’oposi a les retallades de drets i de serveis públics.


Perquè la lluita és l’únic camí ! Cal organitzar-se i lluitar !