Comunicat de suport a la CUP

dijous, 19 de maig del 2011

Des de l'assemblea local d'Endavant Tarragona volem expressar el nostre suport a la Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

Pensem que un canvi és possible i totalment necessari. Només cal veure, en aquest sentit, com els partits convencionals intenten sortir de la crisi provocada per ells mateixos imposant mesures antisocials, que com sempre perjudiquen a les classes treballadores que ja portem més del 20% d'atur a Tarragona i les seves comarques. També cal considerar la retallada del Tribunal Constitucional al ja tímid Estatut de la Comunitat Autònoma de Catalunya i la tancada de ’emissió de TV3 al País Valencià per part del Partit Popular amb la complicitat del Partit Socialista -incloses les seves sucursals autonòmiques-. En tots aquests casos, l'Estat espanyol ha deixat totalment clara la seva postura antidemocràtica i el seu rebuig a la construcció d'uns Països Catalans independents i socialistes.

És per tot això que ens hem d'organitzar, cal plantar cara, treballant tots plegats per la construcció de la Unitat Popular, coordinant-nos amb els sindicats de treballadors, els sindicats d'estudiants, les organitzacions feministes, les assemblees de joves, les organitzacions ecologistes, els casals i ateneus, creant entre tots noves estructures, com ara la CUP.

El fet de tenir un peu als ajuntaments ens ajudarà a combatre de forma més potent les polítiques corruptes que només beneficien a la classe capitalista, ja que la funció de les Candidatures d'Unitat Popular és denunciar tot allò que es fa a esquenes de la ciutadania, portant la combativitat del carrer als Ajuntaments, recollint totes les reivindicacions que vinguin del moviments socials tal com ho han fet per construir el seu programa marc.

Per tot això creiem necessari que la ciutadania compromesa de Tarragona doni el seu suport a la CUP de la ciutat i alhora prengui el compromís de sortir al carrer a manifestar el seu desacord amb les actuals polítiques antisocials.

Endavant Tarragona (OSAN)
Organització Socialista d'Alliberament Nacional