Xerrada Aleida Guevara, la filla del Che

dijous, 10 de febrer del 2011


Xerrada: Desafiaments actuals de Cuba, a càrrec d'Aleida Guevara (filla del Che). El 23 febrer a les 19h, a l'Aula Magna de la URV (Avda.Catalunya 35, Tarragona).
Ho organitza: Casal Popular Sageta de Foc

El proper 23 de febrer a l’Aula Magna de la URV tindrem l’oportunitat de xerrar amb Aleida Guevara, la filla del Che, pediatra i gran coneixedora de la realitat cubana, que ens parlarà dels grans desafiaments als que s’enfrontarà la petita illa de Cuba el 2011 i dels grans canvis econòmics i socials que comportarà la “revolució dins la Revolució”.

Aquest any 2011 s’espera un any que no serà fàcil i en el qual es construirà un país diferent, amb una “revolució dins de la Revolució" que té com a eix central el pla estratègic de reformes econòmiques impulsat pel Govern de Raúl Castro.

Cuba va a transitar un període amb uns grans reptes, però amb una immensa claredat en les estratègies i tàctiques que la permetrà emergir com una nació que assegura la seva economia, per blindar la seva independència, asseguren des de l’illa. L’aplicació del pla d'ajustos econòmics del Govern de Raúl Castro suposa una rectificació d’errors per a preservar la Revolució i el socialisme a Cuba.

“La veritat és que el país que ve, encara que necessitat de ser més socialista (per no deixar mai de ser més just), serà diferent. Un país millor", va dir Castro el passat desembre