"Ja n'hi ha prou!", una publicació per denunciar les retallades socials

dimecres, 12 de gener del 2011


Aquests dies ha aparegut la capçalera "Ja n'hi ha prou!", una publicació sorgida en resposta a les amenaces a les pensions i que acompanyarà les mobilitzacions que es duran a terme arreu del país durant el mes de gener.

Periòdic Ja n'hi ha prou! en PDF

"Ja n'hi ha prou!", compta amb un tiratge de 40.000 exemplars i és una col·laboració de tres publicacions vinculades als moviments populars: el Catalunya, portaveu de la CGT de Catalunya i les Illes Balears, L’Accent, i el setmanari Directa.

Entitats, sindicats, organitzacions, plataformes i col·lectius d’arreu de la nació catalana, des de l'Assemblea de Barcelona i la Plataforma pels Drets Socials de València, a la Mesa Cívica pels Drets Socials de Girona o la Plataforma de Lluita contra les Retallades d’Alacant. Les Coordinadores Repartim el Treball i la Riquesa de Castelló de la Plana i del Camp de Tarragona. Col·lectius de Lleida i Mallorca. Assemblees pels drets socials de l’Anoia, del Garraf, Gràcia, Sant Andreu, Poble Nou, del Penedès i del Maresme, grups de Sabadell i de Terrassa, entre altres, participaran en les mobilitzacions i repartiran els exemplars de la publicació.