Control Policial a la VI Assemblea Nacional d'Endavant

dimarts, 14 de desembre del 2010


Comunicat conjunt d'Endavant i Alerta Solidària:

Un cop més la repressió exercida pels cossos policials es va fer notar durant la sisena Assemblea Nacional d’Endavant OSAN, celebrada a la localitat de Tarragona.

Tan dissabte com diumenge l’emplaçament on es va desenvolupar l’Assemblea va ser vigilat per agents de paisà que es van dedicar a fotografiar a totes les persones que hi accedien. Els agents anaven equipats amb aparells fotogràfics i aparells transmissors i van marxar corrents en el moment que alguns militants s’hi van acostar.

Al finalitzar l’Assemblea Nacional d’Endavant OSAN diversos militants de l’organització van ser retinguts pels Mossos d’Esquadra a l’alçada del peatge de Coma Ruga. La retenció va servir per identificar-los i interrogar-los mentre escorcollaven el vehicle.

Aquest no és un fet aïllat, l’Esquerra Independentista al conjunt dels Països Catalans és objecte de controls i seguiments per part dels cossos policials dels Estats Espanyol i Francès. És evident, que els aparells estatals veuen amb recel la progressiva implantació i enfortiment de l’Esquerra Independentista, tanmateix, això no ens aturarà. L’única resposta a la repressió és la de continuar treballant per construir l’alternativa social i nacional.

Endavant OSAN
Alerta Solidària

Dilluns 13 de desembre de 2010