Judici a militant

dimarts, 20 de juliol del 2010

Companys i companyes!

Com ja sabeu la Guàrdia Urbana de Tarragona sistemàticament comet abusos de poder amb la ciutadania i, sobretot, s'acarnissa contra el jovent. No denunciar aquests fets perpetua la impunitat del cos armat i no fa res més que allargar el malestar i la irresolució del problema.

El passat 18 de juny van detenir el conciutadà de Tarragona Jordi Romeu, militant d'Endavant (OSAN), del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, i membre del teixit associatiu i cultural de la ciutat, per un suposat delicte d'atemptat a l'autoritat, resistència i desordres públics davant d'una desena de persones, per uns fets que només poden existir en l'immaginari d'un pertorbat mental. Altre cop la detenció va ser del tot arbitrària i injustificada. Una desena de joves eren davant de la Vaqueria a les 4 a.m quan va passar un cotxe de la Guàrdia Urbana, algú va xiular, els agents van baixar i van identificar a quatre persones. Quan van adonar-se que en Jordi estava als arxius policials la seva actitud va canviar i van posar una multa de 1.000 euros als quatre identificats sota alguna extranya raó. En Jordi al negar-se a acceptar la multa va ser llençat al terra, trepitjat i detingut.

Aquest jove és el mateix que va ser detingut en circumstàncies similars la passada nit de Carnestoltes acusant-lo també d'atemptat a l'autoritat. Amb tot, aquest jove s'enfronta a dues acusacions penals que poden portar-lo a la presó per no haver fet absolutament res de res en cap de les dues ocasions. Tant delirant com sona. Evidentment la repressió no assumirà la seva demència si no se la posa en evidència, cal oposar-hi poder popular.

Per això és important que demà dimecres 21 de juliol a les 9.30 a.m. denunciem ben alt la folla Guàrdia Urbana de Tarragona i el seu responsable polític Carles Castillo i donem suport al company en el judici que tindrà lloc al Penal número 4, Sant Antoni Maria Claret, 20-24 de Tarragona. Fem-ho córrer!

Carles Castillo Dimissió!
La repressió no ens aturarà!
Endavant en la lluita!