8 de maig: concert a Bordils (KOP + Berri Txarrak + At Versaris + DJ. Txus)

dimarts, 7 d’abril de 2009


Des de l’Assemblea d’Endavant de Girona i des del Casal Popular La Pioixa de Bordils, us convidem al concert que el pròxim divendres 8 de maig es realitzarà al Pavelló Nou de Bordils. El concert començarà a les 22.00 hores i comptarà amb les actuacions de At-versaris, KOP, Berri Txarrak i DJ. Txus. Aquest concert està emmarcat dins la campanya “Capitalisme és crisi”, que neix amb la voluntat de donar respostes per entendre l’actual crisi econòmica, i apuntar alternatives que permetin avançar cap a la superació del sistema capitalista i les seves crisis.

- Compra la teva entrada anticipada al Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona, al C/Trinquet vell 15.

Com arribar a Bordils?

El municipi de Bordils es troba a 13 quilòmetres de la ciutat de Girona. Per arribar-hi, s'hi pot accedir per diverses vies:

* Per carretera: sortida número 6 de l'autopista AP-7, a l'alçada de Sant Julià de Ramis. Agafar la carretera C-66, direcció Celrà, i arribar a Bordils.
* Amb tren: Bordils disposa d'una estació de tren, i rep passatgers tan des de Barcelona com des de Figueres. Des de Barcelona, els trens que viatgen cap a Bordils surten de l'Estació de Sants a les 15.16h, 17.16h i 19.16h. Des de Figueres, a les 17.52h, 18.54h, 19.24h i 19.56h. Per consultar horaris, podeu entrar al lloc web de Renfe.
* Amb bus: Línia Girona - Cassà - Palafrugell - La Bisbal d'Empordà - Girona. Consultar horaris al lloc web de Sarfa.
* Per més informació, podeu visitar el lloc web de l'Ajuntament de Bordils.