28-abril a Tarragona: Ocupem les aules per la universitat pública!

diumenge, 26 d’abril de 2009


28-abril a Tarragona: Ocupem les aules per la universitat pública!
SEPC de la URV ocuparà la universitat a Tarragona, coincidint amb la cimera de ministres europeus i la contra-cimera del Fòrum d'Estudiants Europeus (FEE) a Lovaina (Bélgica).


El proper dimarts 28 d'abril els ministres europeus es reuneixen a la ciutat de Lovaine per acabar de de definir el futur de la nostra universitat. Una universitat subjecta als interessos econòmics i no al servei de les classes populars.
 
Des del SEPC-URV t'animem a que participis a les mobilitzacions inserides a la contracimera que organitzem a Tarragona el proper dimarts, 28 d'abril:

a les 12:00h al campus catalunya, manifestació
a les 14:00h dinar popular
a les 16:00h assemblea d'ocupació del campus catalunya
Ocupem les aules per la universitat pública!

Amb la creació de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES), el mal nomenat “Procés de Bolonya”, se'ns vol aplicar un nou sistema de graus i màsters que suposarà la precarització de l'ensenyament de la majoria front a l'elitització d'una minoria intel·lectual i econòmica, tot supeditant la formació a les demandes del mercat i obrint noves vies de negoci empresarial a la universitat.
És per això que les organitzacions estudiantils revolucionàries d'arreu d'Europa, coordinades per mitjà del Fòrum d'Estudiants Europeus (FEE), hem decidit fer-lis front en el seu propi terreny. És per això que des del SEPC estenem la convocatòria de la contra-cimera convocada a Lovaina (Bélgica) durant els dies 28 i 29 d'Abril coincidint amb la cimera de ministres europeus.

Ocupem les aules per la universitat pública!!
 
Aturar bolonya és possible, depèn de nosaltres

--
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)
Universitat Rovira i Virgili (Campus Catalunya. Avda. Catalunya)
http://sepcurv.blogspot.com/
urv@sepc.cat