Després de les eleccions generals, Tarragona es desperta sota el lema “Tornen els franquistes”.

dilluns, 21 de novembre del 2011


I és que a primera hora del matí, ja és podien veure els primers signes de rebuig clars davant la victòria electoral del PP: desenes de cartells de grans dimensions amb el lema “Fora franquistes dels Països Catalans” s’han penjat massivament pels carrers de la ciutat de Tarragona, així com també pels barris del municipi.

Sense cap mena de dubte, aquest ha sigut el primer exemple d’una llista que és preveu llarga i intensa, de resposta contundent al carrer contra aquest partit, que és l’hereu directe del franquisme espanyol més ranci i neoliberal.

No és difícil endevinar un futur encara més negre per a tot el poble treballador, amb noves retallades socials i laborals, seguint el model iniciat pel PSOE (reforma laboral i de les pensions, primeres retallades socials,... ) i per CIU (retallades en sanitat, ensenyament, cultura,... ). Aquests resultats electorals també suposaran una disminució de les llibertats, i un augment de la repressió i del posicionament centralista i anticatalà.

Cal donar una resposta contundent, i és per això que endavant ha sortit al carrer, ja des del primer moment, i de nord a sud dels Països Catalans, per plantar cara als hereus del franquisme.