Iniciem la campanya "Som Països Catalans"

dijous, 7 d’abril del 2011


L’Esquerra Independentista del Camp enceta la campanya “Som Països Catalans”, que persegueix els objectius de socialitzar el marc territorial dels Països Catalans, reivindicar els seus trets nacionals i oferir un espai de participació a totes les associacions i persones que hi vulguin treballar.

És així com el proper divendres 15 d’abril, a les 19h es durà a terme la presentació de la campanya a l’Arxiu Històric de Reus. Aquesta constarà d’una conferència “Joan Fuster i el concepte de Països Catalans”, que oferiran Jordi Martí, Xavier Font i Agnès Toda. Seguidament els cantautors Jordi Montañez i Josep Romeu oferiran una actuació musical acompanyada d’un recital de poesia.

L’Esquerra Independentista del Camp és l’òrgan que aplega tots els col·lectius, organitzacions, Casals i Ateneus de les comarques del Camp: Alt Camp, Baix Gaià, Baix Camp, Conca de Barberà, Tarragonès i Priorat. Aquesta coordinadora emprèn diversos projectes cada any, com poden ser l’Escola d’Estiu, l’Aplec del Camp i les campanyes; tots tres projectes es corresponen sempre amb la temàtica de la campanya del moment.