Manifestació 8 març aigualida

diumenge, 13 de març del 2011

El passat 12 de març a les 18h havia de tenir lloc la manifestació convocada per Cau de Llunes (AFRT) i la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa en motiu del Dia de les Dones Treballadores, sota el lema "Cap doble jornada, repartim tots els treballs i la riquesa!".

No obstant, a causa de la pluja que va acompanyar tot el dia la manifestació hagué de suspendre's i, en substitució, l'acte es traslladà al Casal Popular Sageta de Foc, on hi assistiren una quarantena de persones. Una vegada allà es dugué a terme la lectura del manifest, que us adjuntem al mateix correu, en què es posava èmfasi en l'agreujament de la situació de les dones en el context actual de crisi i retallades socials i laborals. Seguidament es realitzà un breu concert a càrrec de les cantautores Marina i Sara, de Llorenç del Penedès.

Malgrat no poder realitzar l'acte cabdal d'aquest 8 de març, els col·lectius organitzadors recorden que la lluita feminista i antipatriarcal cal treballar-la al llarg de l'any, així que conviden a totes les persones a seguir assistint a actes d'aquesta mena per tal de no limitar la reivindicació dels drets de les dones únicament al mes de març.