La Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa dóna suport a la Vaga General

dilluns, 24 de gener del 2011

Dijous 27 de gener la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa dóna suport a la Vaga General convocada per CGT, CNT, COS i Solidaritat Obrera

La Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, integrada per sindicats i diversos col·lectius de Tarragona i de Reus, convoca dijous 27 de gener una manifestació a la Imperial Tàrraco en motiu de la Vaga General contra les reformes endegades pel govern espanyol que retallen drets socials i laborals. La convocatòria està emmarcada en el seguit de mobilitzacions a nivell nacional i que van tindre un dels seus plats forts divendres a Reus i dissabte a Barcelona. La Vaga ha estat tramitada a Galícia i al País Basc, però també a Catalunya, pels sindicats CGT, CNT, COS i Solidaritat Obrera, abans que s'aprovi, el 28 de gener, la reforma de les pensions al Congrés espanyol.

Tarragona també es manifestarà contra la reforma de les pensions, que allargarà l'edat de jubilació i farà més complicat als treballadors arribar a una pensió de jubilació digna. La Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, integrada pels sindicats CGT, Co.Bas, IAC i per d'altres col·lectius de Reus i de Tarragona, com ara la CUP, assemblees de joves, Maulets, l'Ateneu Llibertari Alomà, Endavant i el Casal Despertaferro, dóna suport així a la Vaga General tramitada, a Catalunya, per la CGT, la CNT, la COS i Solidaritat Obrera el proper 27 de gener, una Vaga General que també es produirà a Galícia i al País Basc.

La manifestació començarà a les set de la tarda de dijous 27 a la plaça Imperial Tàrraco i recorrerà Prat de la Riba, Gasòmetre, Unió, Rambla Nova, Comte de Rius, Rambla Vella, Portalet fins a arribar a la plaça de la Font. La Coordinadora fa un esment especial als ciutadans, aturats i treballadors, a què assisteixin a les protestes programades per tal de "fer sentir la seva veu al marge dels sindicats grocs que negocien amb el govern espanyol no sortir al carrer a canvi de subvencions sucoses".

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres al 977 24 25 80 (CGT Tarragona)

Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa