19 octubre Tarragona decideix: Col·legis Electorals

dissabte, 16 d’octubre del 2010


http://tarragonadecideix.cat/

Segons informa la Plataforma Tarragona Decideix, la nostra ciutat comptarà aquest diumenge 17 d’octubre en motiu de la consulta popular sobre la independència de Catalunya, amb dinou col•legis electorals, repartits per la ciutat i tres urnes mòbils que s'ubicaran als barris de Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i l'Arrabassada, perquè en aquests barris no hi ha cap col•legi electoral a causa dels impediments municipals.

L'urna de Sant Pere i Sant Pau serà la que més estona s'hi estarà. De nou del matí a vuit del vespre, en les mateixes hores que els col•legis, hi haurà una carpa per votar en el sentit que es vulgui sobre la independència (no, en blanc o sí) a la Rambla del barri. Pel que fa a la resta, la plaça Major de Sant Salvador serà l'escenari d'una carpa que hi serà durant tot el matí i el migdia, de deu a dues; mentre que a l'Arrabassada, també de deu a dues, s'hi podrà dipositar el vot en una carpa instal•lada al carrer Carles Riba.
Durant tot el dia hi haurà activitats (xaranga i grallers) pels carrers de la Ciutat, també està previst fer un cercavila, però potser s'haurà d'anul•lar perquè el consistori no els ha donat permís.

La Plataforma anima a la gent a participar en aquesta consulta democràtica per tal de demostrar que la democràcia participativa és una reivindicació de tots els tarragonins. Ja sigui fent l'acció de votar o formant part d'una mesa electoral en algun dels torns.

Per votar, només cal estar empadronat a la ciutat de Tarragona i tindre més de 16 anys. En cas de no figurar l’empadronament correcte al DNI, caldrà mostrar el document d’empadronament.

Sobre la moció presentada per tal de donar suport a Tarragona Decideix i a la consulta sobre la independència, la Plataforma creu que és il•lògic que l'Ajuntament, màxima autoritat democràtica de la ciutat, no s'hi adhereixi. D'altra banda, també han volgut respondre a les declaracions de la tinent d'alcalde i portaveu del PSC al consistori, Begoña Floria, que al•legava en el seu vot que la consulta no feria prou garanties democràtiques. Reclamen que digui en què no les ofereix, ja que es compta amb una junta electoral, no es permet votar a ningú més d'un sol cop i tothom major de 16 anys hi té dret a vot.

Col.legis electorals:

• Zona: Casc Antic / Part Alta
- Escola de lletres C/ Sant Llorenç 3
- Xocolateria l’Abella Plaça del Fòrum 5
- Colla Jove Xiquets de Tarragona C/ Cos del Bou 23
- Local de Tarragona Decideix 2 C/ Sant Domènec – Plaça de la Font

• Zona: Centre / Eixample
- Òmnium Cultural Rambla Nova 12
- Palau Firal Plaça de la Pedrera s/n (C/Orosi)
- UGT – Amic C/ Ixart 11
- Cooperativa Obrera Tarraconense C/ Fortuny 23
- AAVV Verge del Carme C/ Francesc Bastos 3
- Campus Catalunya URV Av. Catalunya 35
- IES Martí Franquès C/ Enric d’Ossó 3

• Zona: Llevant
- Esplai de Ferran Camí del Cementiri s/n. El Ferran

• Zona: Ponent
- Mediterrània (Coordinadora d’Entitats del Camp de Tarragona) C/ Francolí 56-58
- Local Social de La Floresta Bloc Abeto s/n
- Asociación de vecinos de Bonavista C/ Cinc 25
- Mercat de Torreforta C/Riu Glorieta s/n

• Zona: Serrallo / Part Baixa
- Local de Tarragona Decideix 1 C/ Smith 7
- Xiquets del Serrallo C/ Nou de Santa Tecla 9
- AV Serrallo C/ Salou B

http://tarragonadecideix.cat/