Jornada de lluita a Tarragona

dijous, 16 d’abril de 2009Aquest dijous 16 abril, les organitzacions que pertanyen a la campanya "Superem la crisi combatent el capitalisme", han convocat una jornada de mobilització i han fet una crida a organitzar i participar en un seguit d'accions descentralitzades.

Amb aquest mena d’accions es pretén denunciar les conseqüències de la crisi sobre la classe treballadora, i alhora d’assenyalar els culpables d’aquesta situació. Els participants acusen “al govern espanyol dels més de 900.000 treballadors i treballadores dels Països Catalans que són a l'atur. Milers de persones han perdut els seus habitatges i centenars de milers més encaren greus dificultats per fer front a hipoteques i lloguers. Molts milers de persones deixaran de cobrar els propers mesos cap mena de prestació d'atur. Ara es fa més evident encara que les polítiques neoliberals antisocials implantades els darrers anys per tots els governs han empitjorat les proteccions socials i han afavorit l’enriquiment d'uns pocs a costa de tots nosaltres.”

A Tarragona, aquest migdia una vintena de persones, de diverses organitzacions participants a la campanya "Superem la crisi combatent el capitalisme" s’han acostat a l’entitat bancària de la Caixa Tarragona a la Plaça Imperial, un cop allí han encartellat un paperògraf a l’exterior i acte seguit han omplert la façana d’adhesius a favor de la nacionalització de la banca. Alhora, també repartien octavetes i cridaven consignes contra les privatitzacions dels serveis, especialment de la banca. La jornada de lluita d’avui s’ha desenvolupat amb normalitat, i sense identificacions.

Tarragona
16 abril 09